BAJNOK LETT U15-ÖS CSAPATUNK! 2023 május 30Beszámoló 633

Nagy Gábor együttese 4–0-ra győzött a Dunaharaszti vendégeként, az élen végzett és készülhet a Grosics Akadémia elleni osztályozóra!

Az utolsó mérkőzésnek már úgy ment neki U15-ös csapatunk, hogy tudta, megnyerte az MLSZ Regionális U15-ös bajnokság Közép-csoportját, mivel egy nappal korábban az egypontos hátrányban lévő Hegyvidék UFC kikapott az Ikarustól!

Természetesen ettől függetlenül csapatunk a Dunaharaszti elleni meccsen is győzni akart! A mérkőzés elején még ugyan akadozott a gépezet, de ebben közrejátszott a rossz minőségű műfüves pálya, a nagy meleg, de főleg a pálya mellett éppen zajló gyereknapi rendezvény, ahol bábjáték-előadás zajlott iszonyatos hangerővel... Ez egy kissé megzavarta a srácokat, de az első ivószünet után már nem volt kérdés, hogy melyik csapat a jobb!

Le a kalappal U15-ös csapatunk egész éves teljesítménye előtt!

A bajnoki sikerrel azonban még nincs vége a szezonnak, mert szombaton Gyulán, a Grosics Akadémia ellen lép pályára csapatunk osztályozó mérkőzésen a feljutásért! (A visszavágó pedig majd a következő szerdán Vácon lesz.)

U15:

DUNAHARASZTI MTK–VÁC VLSE 0–4 (0–3)
Vác:
Buzás Zolta – Réti Bálint, Gubik Milán, Bugyinszki Maxim, Vass László – Marinovszky Tamás, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Somlói Dominik, Deskó Gyula, Lukács Bánk. Cserék: Lázián Tamás, Varga Gellért, Varsi Zalán, Jakus Mendel
Gólszerző: Lukács Bánk (2), Deskó Gyula, Lázián Tamás

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK