Elnöki köszöntő

Tisztelettel köszöntöm – a weblap olvasóit és minden érdeklődőt - a Vác VLSE elnökeként!

Tisztelettel köszöntöm – a weblap olvasóit és minden érdeklődőt - a Vác VLSE elnökeként!

Egyesületünk közel 120 éves múltra tekint vissza, amely alatt számos hazai és nemzetközi sikert ért el. Köztük is kiemelkedő az NB I. bajnoki cím, Intertotó-kupa, UEFA-kupa, KEK, BL selejtezőn való részvétel. Utánpótlás képzésünk mindig is jelentős szerepet töltött be a sportág történetében.

Az első labdarúgó gimnázium is Vác városához, labdarúgásához köthető. Egyesületünk célja most sem lehet más, mint olyan utánpótláskorú játékosok képzése, akik megállják a helyüket az élvonalban, egyéniséggé válnak és akár válogatottságig is viszik. Természetesen minden sportolni vágyó fiatalt szívesen látunk, hiszen szakmai stábunk, 22 edzőnk, 16 csapatunk nyitva áll a labdarúgást kedvelők számára. Fontos alapértékünk, hogy hűek kívánunk lenni az Egyesület eredeti eszméjéhez, hogy elsősorban saját nevelésű játékosokat neveljünk a felnőtt csapat számára, ezzel is eleget téve a labdarúgást szerető váci embereknek, szülőknek. Ezért a váci óvodákkal, általános-és középiskolákkal szerződést kötöttünk a tehetségek kiválasztása érdekében, de a környékbeli települések egyesületei is partnereink közé tartoznak.

Annak érdekében, hogy optimális, a lehető legjobb körülmények között és a legjobb szakemberek segítségével képződjenek a játékosok, 2017-től komplex futballfejlesztési programot indítottunk útjára. Ennek vezetői: Baranya István és Both József. Eredményes szakmai munka csak, jó infrastrukturális körülmények között lehetséges, ezért a Városi Stadion felújítása mellett hamarosan indítjuk az új utánpótláscentrumunk fejlesztését is, ahol a kézilabdásokkal együtt bentlakásos kollégium és számos kültéri pálya, technikai műhely, fejlesztő termek várják majd a labdarúgókat.

Hiszünk abban, hogy kiemelkedő teljesítmény csak felkészültséggel, becsületes játékkal, társakkal együttműködve, közösségben születhet.

Hajrá Vác!

Pető Tibor
elnök




VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK