Döntetlent játszottunk Bugyin 2023 szeptember 18Beszámoló 665

Felnőtt csapatunk hátrányból kiegyenlítve ért el 1–1-es döntetlent, a meccset két kiállítás miatt kilenc játékossal fejeztük be.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 6. FORDULÓ

Bugyi-OBO SE–Vác VLSE 1–1 (1–0)
Bugyi. Vezette: Aszódi Cs. (Molnár L., Soós K.)
BUGYI: Ritzl – Bálint N., Grecsó B., Katona R., Barizs, Czili B. (Lacza, 81.), Csigi, Kucsván, Vonnák, Kulcsár R., Rotterschmidt (Czili D., 62.). Vezetőedző: Majzik Bertalan
VÁC: Bajkán – Hugyecz (Geschitz 38., Ceglédi 92.), Marosi, Pap, Szabó B. – Hegedűs Cs. – Rusvay B., Sós, Török N. (Büki D., 81.), Torda (Magos M., 81.) – Kakuk (Huber, 68.). Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Grecsó B. (39.), ill. Kakuk (54.)
Kiállítva: Marosi (80.), Pap (90.).

Csapatunk a bajnokság 6. fordulójában a Bugyi otthonába látogatott. Az első félidőben nem igazán találtuk a ritmust, s ennek következtében a több helyzetet is kidolgozó hazaiak a 39. percben vezetést szereztek. A szünet után viszont gyorsan sikerült egyenlíteni, az 54. percben Geschitz beadása után Kakuk ziccerben először a kapusba lőtt, de a kapusról visszapattant rá a labda, s másodszor mar nem hibázott! A hátralévő idő a mi szempontunkból ismét főleg a védekezésről szólt, és sajnos előbb a 80. percben – második sárga után – Marosi László, majd a 90. percben Pap Botond – egyből – a kiállítás sorsára jutott. Ennek ellenére kibírtuk a nyomást és egy ponttal tértünk haza a Bugyi otthonából!

Kovács Péter értékelése: –  A múlt héten változtattunk a megszokott menetrenden. A pénteki edzés után közösen megnéztük a Soroksár–Kecskemét kupameccset és közben beszélgettünk egy jót a csapattal. Egyúttal köszönjük a Kakukk Pizzéria hozzájárulását ehhez a programhoz!
A Bugyi elleni mérkőzésen az első 15-20 percben jól kezdtünk, de utána már a hazaiak játszottak jobban és sajnos jobban akarták a sikert az első félidőben. A szünet után már mi is váltani tudtunk felfogásban és sikerült is az egyenlítés. Kemény és fizikális mérkőzés volt, rengeteg volt a párharc, röpködtek a sárga lapot. Sajnos játékban már ismét csak a hazaiak tudtak veszélyeztetni, de Bajkán bravúrjaival és két piros lap mellett csak megszerezték a srácok az egyik pontot. A kitartásuk és a küzdeni tudásuk miatt erre rá is szolgáltak! Remélem játékban is előrébb tudunk lépni, mert muszáj lesz. Ebben a bajnokságban bárki megverhet bárkit, végig élesnek kell lenni a mérkőzések során, de ehhez felkészültnek kell lenni. Megyünk tovább és csináljuk, ami a feladatunk.

Folytatás szombaton, 16 órától hazai pályán a Nagykáta ellen.

(Fotó: Bugyi SE, Facebook-oldal)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK