Zajlik felnőtt csapatunk felkészülése, többen visszatértek hozzánk 2023 január 13Általános 916

Felnőtt csapatunk bő egy hete elkezdte a felkészülést a Pest megyei I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjára. A keret már két új játékossal bővült.

A váci stadion ideiglenes bezárása miatt az Optofit Sportcentrumban zajlanak az edzések, az ottani műfüves pályán. Kovács Péter vezetőedző és Burzi Attila asszisztens edző irányításával a fiúk belevágtak a munkába, a futó tréningek mellett labdás edzésekre is sor került már. A játékosok hozzáállása remek és a szakmai stáb reméli, hogy a február bajnoki rajtra minden összeáll majd.

Csapatunk jelenleg 17-18 játékossal tréningezik. Az már biztossá vált, hogy az utolsó, Gödöllő elleni bajnokin pályára lépő Fazakas Gézára tavasszal számíthat a szakvezetés, rajta kívül pedig a tavaly nyárig a Vác FC-t erősítő, ősszel az NB III-as Bánk-Dalnoki Akadémiát erősítő középpályás, Torda Patrik is visszatér Vácra. A 23 éves kapus, Bajkán Balázs is Vácott nevelkedett, a 2019/20-as kiírásban szintúgy a Vác FC-t erősítette, ő most a Nőtincs együttesétől érkezett vissza a mieinkhez.

Felnőtt csapatunk első felkészülési mérkőzésére jövő héten pénteken, tehát január 20-án a Budapest-Bajnokság I. osztályában szereplő Ikarus BSE ellen kerül sor az Ikarus otthonában, a 16. kerületben (egy nappal később pedig U19-es csapatunk a III. Kerület otthonában játszik majd). Ezen kívül további edzőmeccsekre is sor kerül majd, amelyeket hamarosan közzéteszünk honlapunkon.

Hajrá, Vác!

(Fotó: vacisportcentrum.hu)

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK