Zajlik felnőtt csapatunk felkészülése, a Magyar Kupában már augusztus 7-én pályára lépünk 2022 július 28Általános 884

A Vác VLSE felnőtt csapata Szalai Attila vezetőedző irányításával múlt hét eleje óta végzi a felkészülést a Pest megyei I. osztályú bajnokság 2022/23-as idényére.

A Vác VLSE felnőtt csapata Szalai Attila vezetőedző irányításával múlt hét eleje óta végzi a felkészülést a Pest megyei I. osztályú bajnokság 2022/23-as idényére.

Keretünket az előző szezonbeli U19-es csapat játékosai alkotják, továbbá eldőlt, hogy a Vác FC korábbi állományából Nagy Zoltán Gergő és Vén Botond játékára számíthatunk. Zajlanak még tárgyalások további labdarúgók ügyében, ezek alakulásáról tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

Az első hivatalos mérkőzésünk időpontja közben világossá vált, a Magyar Kupa-sorsolás értelmében a Heves megyei II. osztályban szereplő Mátraderecskei SE otthonában lépünk pályára. A találkozóra augusztus 7-én, vasárnap, 16:30-kor kerül majd sor, a továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől el.

Emellett az MLSZ Pest megyei Igazgatósága elkészítette a Pest megyei I. osztályú bajnokság sorsolását. Az első bajnokira augusztus 21-én, vasárnap 17:00 órától kerül majd sor, hazai pályán a váci stadionban a Vecsési FC együttesét fogadjuk majd. A 2. fordulóban augusztus 27-én, szombaton, szintén 17 órától a Dunaharaszti MTK otthonában lépünk pályára. A teljes sorsolást hamarosan közzétesszük honlapunkon.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK