Vereséggel kezdtük a tavaszi szezont 2024 február 25Általános 433

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában felnőtt csapatunk 1–0-ra kikapott a Biatorbágy vendégeként.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 16. FORDULÓ

VIADUKT SE-BIATORBÁGY–VÁC VLSE 1–0 (0–0)
Biatorbágy
, Forrás utcai műfüves pálya, 150 néző. Vezette: Mákos M. (Kara P., Kányási I.)
BIATORBÁGY: Lipők – Pál B., Tóth R., Stadler, Galambos, Vajda D., Lesták (Fodor D., 68.), Brkic (Szöllősi, 68.), Miskei M., Orbán, Csobánki (Mérey, 79.). Vezetőedző: Vincze Gábor
VÁC: Bajkán Balázs – Tóth Nándor, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence – Nagy Zoltán, Torda Patrik, Dömök Enrikó (Varga Bence, 58.) – Rusvay Balázs, Török Noel, Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Brkic (50.)

A tavaszi szezonnyitón az első félidőben több lehetőséget is kidolgoztunk, Török Noel és Nagy Zoltán lövéseinél is bravúrral avatkozott közbe a biatorbágyi kapus. Sajnos nem sikerült a vezetést megszereznünk, a szünet után pedig hátrányba kerültünk: az 50. percben Tóth Nándor adta el a labdát a saját térfelén, a megszerzett labdával a bal szélen megindultak a hazaiak, a beadást pedig Denis Brkic becsúszva Bajkán kapujába lőtte. A hátralévő időben már nem sikerült egyenlítenünk, így vereséggel kezdtük a tavaszi szezont és 12 ponttal továbbra is a bajnokság 15. helyén állunk.
Folytatás március 2-án, szombaton, 14:00 órakor hazai pályán a Veresegyház ellen!

Kovács Péter vezetőedző értékelése:

„Az előző heti kupamérkőzésen megnéztük a Biatorbágyot, tehát tudtuk, mire számíthatunk tőlük és fel is készítettük erre a srácokat. Az első félidőben jobban játszottunk a hazaiaknál, megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de a koncentráció és a felelősségvállalás a kapu előtt nem volt meg. A szünet után egy egyéni hiba miatt hamar hátrányba kerültünk és hiába próbáltunk meg egyenlíteni, kevés lehetőséget teremtettünk ehhez. Mentek előre a srácok becsülettel, de ez ma nem volt elég még a pontszerzéshez sem. A játékunk nem nézett ki rosszul, erre lehet és kell is építeni a következő mérkőzéseinken. Sokkal élesebbnek kell lenni a befejezéseknél, mert nem biztos, hogy lesz egy következő lehetőség. A pályán MOST van és nincs MAJD!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK