Vereség Salgótarjánban, két érkező, két távozó 2023 július 24Általános 1079

Lejátszotta második felkészülési meccsét is felnőtt csapatunk, emellett a keretben is változások történtek.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

SBTC–Vác VLSE 5–0 (1–0)
Salgótarján.
Vác, 1.félidő:
Bajkán – Hugyecz, Marosi, Pap, Szabó B. – Sós, Török, Büki – Rusvay B., Varga B., Torda. 2. félidő: Fehér Á. – Hugyecz, Marosi, Pap, Szabó B. – Sós (Ceglédi), Török (Magos), Kovács B. – Rusvay B. (Geschitz), Varga B., Torda.

Kovács Péter vezetőedző értékelése:
„A mérkőzés mindkét csapat szempontjából más jelentőséggel bírt. A Stécé a következő hétvégén már NB III-as bajnoki mérkőzést játszik, ezért sokkal élesebbek voltak és más mentalitásban játszottak. Mi még a felkészülés elején vagyunk és egy fiatal, kevésbé tapasztalt csapattal léptünk pályára. Az első félidőben teljesen kiegyenlített volt a játék képe, talán még nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de egy büntetőből a Tarján szerzett vezetést. A második félidőben már egyértelműen fölénk nőttek a hazaiak, sajnos az utolsó 20 percben már teljesen szétesett a védekezésünk és ez nagyon nem tetszett.”

Csapatunk a következő felkészülési mérkőzést szerdán, 18:30-tól játssza, hazai pályán az ASR Gázgyár (Gázművek) együttesét fogadjuk.

Játékoskeretünkkel kapcsolatos hír, hogy két játékos érkezett a megye II-es Vác-Deákvárból: a 25 éves Ligetfalvi Dávid, aki középpályás, illetve a 26 esztendős támadó, az előző szezonban 23 gólig jutó Huber Tamás. Sajnos két távozónk is akad, Nagy Zoltán és Vén Botond csoportriválisunkhoz, a Veresegyházhoz igazol.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK