Vereség és súlyos sérülés az első leány bajnokin 2018 szeptember 08Általános 455

U19-es hölgyeink az MLSZ által rendezett bajnokság Észak-Keleti csoportjába kaptak besorolást és első...

U19-es hölgyeink az MLSZ által rendezett bajnokság Észak-Keleti csoportjába kaptak besorolást és első hazai mérkőzésükön a Mezőkövesd csapatát fogadták.

 

Tökéletes időjárási körülmények között, remek hangulatban kezdődött a mérkőzés, amit egy súlyos sérülés tett hírtelen borongóssá. Az első félidő végén egy szerencsétlen ütközés után egyik legtehetségesebb játékosunk, Hajdú Debra fájdalmas arccal hagyta el a játékteret. Sérülése olyan súlyosnak tűnt, hogy mentővel kellett korházba szállítani. Debra nélkül már a mérkőzés sem sikerült igazán, hiszen a mezőkövesdi lányok megérdemelten diadalmaskodtak.
A mérkőzést Baranya István sportigazgató is megtekintette.

  • U19 Leány: Vác – Mezőkövesd Zsóry FC 1:5

Összeállítás: Köles (Horváth) – Juhász, Hajnis (Bossányi), Mikulás – Kovács, Csutoros, Vass (Fekete) – Hajdú (Schenk) Kemendi, Monori.
Gólszerző: Kemendi Regina
Bánföldi Zoltán: Az első félidőben a döntő szituációkban sajnos kihagytuk a helyzeteinket, az ellenfél viszont pont fordítva tett és értékesítette lehetőségeit. A folytatásban aztán a biztos eredmény tudatában riválisunk játékban is fölénk kerekedett.

Debrának mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Hajrá Vác!

(2018. 09. 08. - szombat)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK