Vereség az őszi szezonzárón 2023 november 19Általános 619

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 15. fordulójában felnőtt csapatunk 2–0-ra kikapott a Dunakeszi vendégeként, így kieső helyen telelünk.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 15. FORDULÓ:

VS Dunakeszi–Vác VLSE 2–0 (1–0)
Dunakeszi, 150
néző. Vezette: Futó T. (Balogh I. Z., Fenyvesi)
DUNAKESZI: Kovács T. – Horváth O. (Szabó B., 70.), Kiss R. (Bodnár I., 75.), Csordás S. (Katona G., 78.), Balogh B. (Szkunc, 85.), Erdélyi, Balogh T., Lukács K., Erdész, Nemes, Dos Santos.  Vezetőedző: Kecskés Zoltán
VÁC: Bajkán B. – Marosi L., Hegedűs Cs., Pap B. – Rusvay B., Torda P., Sós R., Kovács B., Szabó B. (Magos M., 82.) – Varga B., Geschitz Á. (Busák L., 76.). Vezetőedző: Kovács Péter
Gólszerző: Erdélyi (33.), Erdész (90.)

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén csapatunk gyengén futballozott, így nem tudott pontot szerezni Dunakeszin. Sajnos utolsó négy mérkőzésünket elveszítettük, hat bajnoki óta nyeretlenek vagyunk, így a téli szünetet 12 megszerzett ponttal a 15., kiesést jelentő helyen töltjük. Folytatás 2024 februárjának végén.

Kovács Péter értékelése:
„Az első negyedórában még bizakodtunk, hogy a mérkőzés esetleg jól alakul számunkra, hiszen a szerdai játék is előremutató volt. 15 perc után azonban megint a szokásos mederben zajlott le a találkozó; játékunkat a kilátástalan jelzővel lehet a leginkább jellemezni. Amiket megbeszélünk és gyakorlunk, azokat a nyomaiban sem lehet látni a pályán. Kapusunk bravúrjai miatt maradtunk csak meccsben a végéig. Az erős szél miatt a két csapat közti technikai különbség is még jobban kijött és a Dunakeszi kocogós tempóban aratott magabiztos, sima győzelmet. Álmodni lehet, de reálisan nézve jelenleg a helyünkön vagyunk a mezőnyben és ezt mindenkinek el kell fogadnia. Igyekszünk azonban tenni ez ellen, de télen nehezebb a keret megerősítése. Idegileg megterhelő ősz volt – jó, hogy vége van…”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK