Vereség a Pilistől, nem jutottunk el a Magyar Kupa főtáblájára 2024 április 11Általános 328

A Pest megyei Kupa pótselejtezőjében felnőtt csapatunk hazai pályán 1–0-ra kikapott a Pilistől.

PEST MEGYEI KUPA, MAGYAR KUPA-PÓTSELEJTEZŐ

Vác VLSE–Pilisi LK 0–1 (0–0)
Vác, 100
néző. Vezette: Kovács P. (Kara P., Visnyei B.)
Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence – Dömök Enrikó (Tóth Nándor, 73.), Torda Patrik, Nagy Zoltán – Rusvay Balázs, Cserni Ákos (Busák Levente, 59.), Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter
Pilis: Félix – Juhász Z., Nemes, Krizsán, Csikós (Szegedi, 77.), Bálint (Verhocki, 92.), Krizsán (Kucsván M., a szünetben), Sipos I. (Miklósvári, 87., Merényi 94.), Halmos, Tóth Á., Kurucz. Játékos-edző: Miklósvári János
Gólszerző: Tóth Á. (88.)
Kiállítva: Torda (89.)

Csapatunk egy hajrában kapott góllal sajnos alulmaradt a Pilis ellen, így eldőlt, hogy egymás után másodszor sem jutunk el a Magyar Kupa főtáblájára. A kapott gól után ráadásul Torda Patrikot az ellenfél megsértése miatt kiállította a játékvezető.
A következő mérkőzésre – a jobb folytatás reményében – a bajnokságban kerül sor, mégpedig szombaton, 16 órától a Felsőpakony ellen a váci stadionban.

Kovács Péter értékelése: – A mérkőzés első felében megvoltak a lehetőségeink a vezetés megszerzésére, de betalálni sajnos nem sikerült. A szünet után már csak erőlködés volt a részünkről, nem játék, nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Nem tudtunk változtatni a futballunkon és kapura veszélytelenek voltunk. A Pilis többet rakott bele ebbe a mérkőzésbe a második félidőben, racionálisabban játszottak és megérdemelten jutottak az MK főtáblájára. Gratulálunk nekik ehhez!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK