Véget ért a felkészülési időszak U19-es csapatunk számára 2022 február 19Általános 880

Az edzőmeccsek után ezen a hétvégén már bajnokira került volna sor, de a DVTK elleni találkozót április 27-re halasztották.

U19-es csapatunk január óta készül az Országos U19-es bajnokság "B" Csoportjának küzdelmeire, amelybe – az őszi alapszakasz eredményeképpen – 2 pontot is hozott.

A téli felkészülési időszakban Szalai Attila együttese több felkészülési mérkőzést játszott. Az elsőt a BVSC ellen 2–1-re elveszítette, majd a Budaörs ellen 2–2-s döntetlent játszottak a fiúk, emellett a Nógrád megyei I. osztályú Nőtincs felnőtt csapata ellen Varga László mesterhármasának köszönhetően 3–2-re nyertek a mieink. Mindezek mellett pedig U17-es csapatunkkal is volt egy „házon belüli” edzőmeccs.

Ezen a hétvégén már sor került volna az első tavaszi bajnokira, azonban ellenfelünknél, a DVTK-nál többen betegséggel küzdenek, így a hazai találkozót elhalasztották április 27-re. Az első meccsre így február 26-án, 13 órától kerül sor a Mol Fehérvár FC otthonában.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK