Vasárnap délután az újonc Örkényt látjuk vendégül 2024 május 04Általános 223

A Pest megyei I. osztály 26. fordulójában felnőtt csapatunk az Örkény SE együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 17 órától.

Mindkét csapat 37 ponttal várja a vasárnapi találkozót, igaz, mivel a mieinknek 11, az örkényieknek pedig csak 10 győzelmük van, így – a szombati eredmények után – mi állunk a táblázat 6., ők pedig a 7. helyén.

A Vác VLSE célja a márciusban megkezdett szenzációs sorozat folytatása, hiszen március 2. óta kilenc bajnokin nyolc győzelmet arattunk és egy döntetlent értünk el! Az örkényiek nincsenek ilyen jó passzban, az előző négy meccsükből csak egyet nyertek meg, az előző fordulóban pedig hazai pályán kaptak ki 5–1-re a Perbáltól.

Kovács Péter vezetőedző dolgát nem nehezíti sem újabb sérülés, sem eltiltás, így a hosszú ideje maródi Ligetfalvi Dávidon kívül mindenkire számíthat.

Ősszel 1–1-s döntetlen született Örkényben, gólunkat a 68. percben Török Noel szerezte.

Mindenkit szeretettel várunk a vasárnapi mérkőzésre!!! Felnőttek 700 Ft-os támogatói jeggyel léphetnek be a stadionba, míg a Hölgyek, a 65 év feletti nyugdíjasok és a 18 év alatti diákok továbbra is ingyen tekinthetik meg a meccset.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK