Vasárnap 17 órakor a Vecsést látjuk vendégül a váci stadionban 2023 augusztus 26Általános 477

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 3. fordulójában felnőtt csapatunk az előző idény bajnokát, a Vecsési FC-t látja vendégül a váci stadionban.

A Veresegyház elleni múlt heti remek siker után újabb komoly erőpróba vár felnőtt csapatunkra, hiszen az előző idény bajnokát, a Vecsési FC-t látjuk vendégül, amely eddig 4 pontot szerzett a most futó szezonban. Kovács Péter vezetőedző bizakodva várja a vasárnapi mérkőzést:

"A múlt heti idegenbeli győzelem után jó lenne, ha itthon is tudnánk növelni pontjaink számát. Mindenki ellen van esélyünk ebben a bajnokságban, remélem, a veresi mentalitás, fegyelmezettség megmarad és mellé kellő önbizalommal lépnek pályára a srácok. Lesznek hiányzóink, de mindig a legjobb csapatunk van fent a pályán. Eddig a kevésbé várt játékosainktól jött a plusz a támadásainknál, most már a "sztárok" is feliratkozhatnának a kanadai táblázatunkba..."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK