Vácról indulva az Európa–bajnokságra! 2020 november 20Általános 566

A Vác VLSE szeretne gratulálni Szalai Attilának a magyar válogatottal elért sikereihez: az Európa–bajnokságra történő kijutáshoz, illetve a Nemzetek Ligája-csoportgyőzelemhez!

A most 22 éves Szalai Attila egyik nevelőegyesülete a Vác VLSE volt. A hátvéd a 2008/09-es, illetve a 2009/10-es szezonban szerepelt egyesületünknél az U13-as, az U14-es és az U15-ös korosztályt is erősítve, edzője pedig Greff Ádám volt. Attila azóta nagy utat tett meg, szerepelt a Vasas Kubala Akadémián, az osztrák Rapid Wien-ben, a Mezőkövesd Zsóryban, míg jelenleg a ciprusi Apollon Limassol játékosa – emellett szépen beépült a magyar válogatottba is. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy édesapja, id. Szalai Attila több évet futballozott a Vácban és tagja volt az 1994-es bajnokcsapatnak is.
További sportsikereket kívánunk Szalai Attilának!
(Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport)
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK