Utolsó hazai mérkőzését a Dunavarsány ellen játssza szombaton felnőtt csapatunk 2023 május 12Általános 523

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 28. fordulójában a Vác VLSE a FÉMALK-Dunavarsány együttesét látja vendégül a váci stadionban szombaton 17 órától.

A bajnokság legjobb formában lévő csapataként látjuk vendégül a dunavarsányiakat, hiszen az előző öt mérkőzésünket megnyertük (és összességében hat meccse vagyunk veretlenek), ezzel felkúsztunk a tabellán a 10. helyre, 30 ponttal. A szombati ellenfél 38 ponttal a 7. helyen áll, ők az előző öt bajnokijukon hét pontot szereztek. Kovács Péter vezetőedző bizakodva várja a szezon utolsó hazai találkozóját:

A héten is jó hangulatban, pozitív közegben készültek a srácok a következő megmérettetésre – ecsetelte vezetőedzőnk.  – Természetesen kisebb-nagyobb sérülések mindig akadnak a keretben, de szerencsére, aki a hétvégén pályára lép, az igyekszik maximálisan teljesíteni és ez az utóbbi hetekben eredménnyel is párosul. A tabellán elfoglalt 10. helyet nem volt egyszerű összehozni a csapatnak, a srácoknak nagyot kellett melózni ehhez, ezért ezt meg is szeretnénk tartani. Utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk a Dunavarsány ellen. Jó játékkal és 3 ponttal szeretnénk elbúcsúzni a közönségünktől!”

Ősszel 2–0-ra nyert ellenünk hazai pályán a Dunavarsány, így most jó lenne visszavágni nekik. A belépés továbbra is ingyenes, mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK