Újraindult megújult honlapunk! 2021 február 02Általános 858

Hosszabb szünet után, új formában újraindult Egyesületünk honlapja, a vac-vlse.hu, és elsődlegesen itt olvashatják majd a csapatainkról szóló tudósításokat.

Kedves Szülők, játékosok, sportbarátok, szimpatizánsok és érdeklődők!

Szeretettel köszöntjük Önöket megújult honlapunkon! Mint azt a tegnap megjelent tudósításban már láthatták, hosszabb szünet után, új formában újraindult Egyesületünk honlapja, a vac-vlse.hu. Természetesen Facebook-oldalunk is tovább üzemel, de elsődlegesen itt, a weboldalon olvashatják majd a csapatainkról szóló tudósításokat. Emellett a közelmúltban folyamatosan feltöltésre kerültek a különböző menüpontok, amelyekben Egyesületünk életéről és csapatainkról is tájékozódhatnak.

A Vác VLSE aktualitásairól is szeretnénk máris beszámolni: az edzői stábban télen változás történt, hiszen Bánföldi Zoltán helyett Hegedűs Csaba vette át U12-es csapatunkat, így Bánföldi Zoltán a jövőben csak az U19-es leány csapattal foglalkozik majd.

Természetesen a szakmai stáb nagy reményekkel tekint a tavaszi szezon elé és tudjuk, hogy az U19-es, az U17-es és az U16-os együttesünk számára a továbbiak tekintetében létfontosságú lesz, hogy hogyan szerepelnek. Egyébként nem csak ők, hanem minden együttesünk gőzerővel készül a tavaszi folytatásra.

A közeljövőben eldől, hogy milyen besorolást kap egyesületünk az MLSZ-től a Double Pass intézet által. Reményeink szerint a B kategóriás besorolásban részesülhetünk.

Hajrá Vác VLSE, Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK