Újra szolgálják csapatainkat buszaink! 2023 október 19Általános 474

Többéves műszaki problémák után gondos kezek munkájának köszönhetően újra üzemképes állapotba kerültek a Vác VLSE tulajdonában lévő buszok, sőt, bérelhetővé is váltak!

Hosszú időn át különféle műszaki problémák miatt nem tudták csapatainkat szállítani buszaink, ezért máshonnan kellett bérelnünk járműveket. Nos, mostanra megoldódtak a problémák, mivel két lelkes szurkolónk, Markos Sándor és Dankó Attila kiváló munkával megjavította a buszokat, így az 50 fős nagybusz és a 20 fős kisbusz is újra üzemképes állapotban van.

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a két buszt rövidebb és hosszabb távra is lehetőség van kibérelni, méghozzá nagyon kedvező áron! A bérléssel kapcsolatban a következő elérhetőségen érdeklődhetnek: Miklián Norbert, tel. szám: +36 30 500 4754. E-mail cím: vacvlsetechnikaivezeto@gmail.com

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK