Újabb hazai vereséget szenvedett felnőtt csapatunk 2023 szeptember 25Általános 590

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában a Vác VLSE 2–1-re kikapott a Nagykátától.

Pest megyei I. osztály

7. forduló

Vác VLSE–Nagykáta SE-Ulviczky 1–2 (1–1)
Vác, 100
néző. Vezette: Tusa Z. (Szabados T., Székely B. J.)
VÁC: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté (Büki Dániel, 70.), Hegedűs Csaba, Sós Roland, Szabó Bence – Rusvay Balázs, Török Noel, Ceglédi Krisztofer, Geschitz Áron (Magos Máté, 81.) – Kakuk Erik (Varga Bence, a szünetben), Huber Tamás (Bottó Bence, 89.). Vezetőedző: Kovács Péter
NAGYKÁTA: Szabó G. – Kosztolányi B., Papp P., Dancsa M., Pesti Sz. (Mányi Zs., 80. p.) – Mányi B. (Lovasi B., 89.), Hajdu B., Domonyi R., Borics L. (Nagy B., 74.). – Szalkai P. (Dósa Á., 90. p.), Mányi D.. Vezetőedző: Tóth Imre
Gólszerző: Sós R. (13.), ill. Hajdu B. (3.), Mányi D. (49.)
Sárga lap: Kakuk E. (42.), Török N. (67.), Hegedűs Cs. (86.), ill. Mányi (26.), Dancsa M. (29.)

KOVÁCS PÉTER értékelése: – Az első félidőben rengeteg lehetőség, ziccer adódott mindkét kapu előtt, elég jó iramú volt a találkozó. Akár 5–5 is lehetett volna a félidei eredmény, de a mi kapunk előtt Bajkánnak voltak bravúrjai, míg a másik oldalon sajnos a nagy lehetőségeinkből még a kaput sem találtuk el sokszor. A szünet után már jobban figyelt mindkét csapat a védekezésére, ennek ellenére egy kihagyott lehetőségből indulva a Nagykáta szerzett ismét vezetést. Mindent megtettünk a pontszerzés reményében, de ez ma sem jött össze. Nagyon fájó, hogy hazai közönségünk előtt szenvedünk sorozatosan vereségeket, pedig otthon illene a bennmaradáshoz szükséges pontok zömét összegyűjteni. Tudjuk, látjuk hol a helyünk a csoportban, de a sikerhez mindenkinek bele kell tenni a munkáját a közösbe.

TÓTH IMRE: – Szezonbeli legjobb játékunkkal értékes három pontot szereztünk egy kellemetlen játékstílust képviselő csapat otthonában!

Csapatunk így sajnos a negyedik hazai bajnokiját is elveszítette a szezonban, így 4 ponttal a tabella 14. helyén állunk. Folytatás és javítási lehetőség szeptember 30-án, szombaton, 15 órától a Felsőpakony vendégeként!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK