Újabb győzelmet aratott U17-es együttesünk a felkészülési időszakban 2021 január 24Általános 503

A Szabados Tamás által irányított U17-es csapatunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését is.

U17:

REAC U18–Vác VLSE U17 1–3 (0–1)
Vác: Flamich – Rusvay B., Makkos, Marosi, Varga István – Tóth, Bartha, Szunyog, Heinczinger – Cs. Nagy, Varga László. Csereként pályára lépett: Horváth B., Burai, Mezey
Gólszerzőink: Cs. Nagy, Burai, Varga László

Szabados Tamás edző értékelése:
Nagyon jól felkészített csapat ellen játszottunk, ami tökéletesen beleillett a felkészülésünkbe. Jó volt fizikálisan nagyobbak ellen lemérni, hogy hol tartunk három hét kemény munka után. Végig kontrolláltuk a mérkőzést, amire jó példa, hogy ellenfelünk hiába volt nagyobb, de nem tudtak kidolgozott helyzetig eljutni – a gólt is szabadrúgásból kaptuk. Három szép akciógólt szereztünk és mellette sok helyzetet kialakítottunk, amiért dicséret illeti a fiúkat. Fegyelmezetten követték a taktikai utasításokat és nagyon jól fociztak, aminek nagyon örülök, de helyén kezeljük a meccset, mert nekünk a bajnokságra kell készen lennünk.”
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK