Új mezekkel és labdákkal gazdagodott Egyesületünk 2023 október 06Általános 336

Adományokkal gazdagodott Egyesületünk a közelmúltban, a HS Sport és a SEMICONT’06 Kft. támogatása révén jutottak futballistáink új felszereléshez, illetve labdákhoz is.

Adományokkal gazdagodott Egyesületünk a közelmúltban, a HS Sport és a SEMICONT’06 Kft. támogatása révén jutottak futballistáink új felszereléshez. A minőségi mezeket és labdákat a közelmúltban adták át a felnőtt csapat képviselőinek az adományozók, akik maguk is személyesen kötődnek a futball sporthoz, illetve a váci stadionhoz.

Az ES Tv riportját a támogatások átadásáról itt tekinthetik meg:

https://www.facebook.com/watch/?v=2629361640552920

A HS Sport a Select márka kizárólagos, az Erima, Kappa, Mizuno és Gymstick márkáknak pedig exkluzív forgalmazói ennek az összes előnyével együtt (árképzés, készlet, szállítás, stb. ). Kézilabdában a férfi és női NB I-es bajnokságokban a hivatalos egyedi gyártású Select labdát szállítják, emellett az összes csapattal partneri kapcsolatban vannak. Labdarúgásban az NB I-es Kecskeméttől kezdve a Bp. Honvédon át a legalacsonyabb osztályig számos klubot partnereik között tudhatnak kölcsönös megelégedéssel.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK