Új elnökünk bemutatkozása 2022 szeptember 09Általános 832

A Vác VLSE új elnökének, Dr. Ónodi-Szabó Ádámnak a bemutatkozását olvashatják:

"Dr. Ónodi-Szabó Ádám vagyok, jogász-közgazdász, közbeszerzési referens és kulturális menedzser, több mint 10 éves központi államigazgatási múlttal, leginkább EU-s és hazai pályázati gyakorlattal.

A sportok közül a harcművészetekben értem el sikereket: fekete övem van ju jitsuból és egy Európa-bajnoki bronzérmem doce pares eskrimából. A magyar foci rajongója voltam gyerekként, példaképeim között szerepeltek a hajdani bajnok Vác focistái is, mint Nyilas Elek és Hajdú Attila.

Ennek a több mint 100 éves múlttal rendelkező klubnak az újbóli felvirágoztatása a célom. Egy vagyonkezelői csoporttal közösen dolgozva az egyesületet egy professzionálisan működő szervezeti formába kell átvezetnem, hogy 3-5 év múlva ismét az NB II élbolyához tartozzon a csapat. Ehhez az új befektetések és szponzorok is elengedhetetlenek. Továbbá szükséges még a munkavállalói létszámot növelni, feljavítani az eszközállományt és eredményes munkát végezni békés légkörben a meglévő szakemberekkel, harmóniában és szinergiában a helyi vezetéssel, valamint a környező sportegyesületekkel is."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK