U19-es csapatunk három meccset játszott le tavasszal 2022 március 17Általános 548

Három mérkőzést játszott már le a tavaszi szezonban U19-es csapatunk, az MLSZ Országos bajnokság „B” csoportjában. Együttesünk, bár szoros meccseket játszott, még nem sikerült pontot szereznie, de nem szabad elfelejteni, hogy itt már az ország legjobb csapatai az ellenfeleink!

Három mérkőzést játszott már le a tavaszi szezonban U19-es csapatunk, az MLSZ Országos bajnokság „B” csoportjában. Együttesünk, bár szoros meccseket játszott, még nem sikerült pontot szereznie, de nem szabad elfelejteni, hogy itt már az ország legjobb csapatai az ellenfeleink! A nyolccsapatos bajnokságban így jelenleg a 8. helyen állunk, és 2, őszről hozott ponttal rendelkezünk.

A tavaszi eredményeink:

Mol Fehérvár FC–Vác VLSE 5–3 (4–2)
Gólszerzőink:
Schmid K., Balogh B., Varga L. (11-esből)

Vác VLSE–Kecskeméti TE LA 1–3 (1–2)
Gólszerzőnk:
Vén B.

Vác VLSE–ZTE 1–2 (1–1)
Gólszerzőnk:
Heinczinger B.

A Vác VLSE–DVTK mérkőzést április 27-re halasztották.

Szalai Attila, U19-es csapatunk edzője a következőképpen értékelte az eddigi mérkőzéseket:

Úgy érzem, jól helytállunk a játék alapján. Mindhárom mérkőzésben benne volt a pontszerzés, sőt, legutóbb a ZTE ellen tizenegyest is hibáztunk, illetve sok helyzetet hagytunk ki. Itt már NB I-es csapatok az ellenfeleink, ez már nagy kihívás, de így is egálban vagyunk az ellenfelekkel. Ez azért is nagy dolog, hiszen meg kell nézni, hogy hány felnőtt NB III-as együttest működtető egyesületnek van olyan csapata, amely NB I-es ellenfelekkel méreti meg tudását?”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK