U17-es és U16-os csapatunk is győzelemmel kezdett! 2021 május 23Általános 872

Szabados Tamás és Kovács Péter csapata is egy góllal győzte le a Kaposvári Rákóczi BFLA-t a tavaszi nyitányon.

U17:

Vác VLSE– Kaposvári Rákóczi BFLA 1–0 (0–0)
Vác: Flamich – Rusvay B., Makkos G., Varga I., Szunyog – Heinczinger, Bartha, Kollarik, Mezey – Cs.Nagy, Varga L. Csereként pályára lépett: Horváth B., Tóth, Burai, Balogh.
Gólszerző: Cs. Nagy (93.)

Szabados Tamás edző értékelése:

A mérkőzés elején kicsit kapkodtunk, majd egy kis idő múlva a kapussal szemben óriási helyzetben kihagytuk a lehetőséget. Utána mezőnymunka folyt az első félidőben, ami betudható annak, hogy a középpályán vékony teljesítményt nyújtottunk minőségben.
A második félidőben kicsit magasabb fokozatba kapcsoltunk, kapufáig is eljutottunk. Az utolsó 15 percben egyre jobban kijött, hogy erőnlétileg jobban bírjuk, illetve kockáztattam is, mert csak támadó szellemű játékosokat hagytam fent a középpályán. Varga és Cs. Nagy is remek rúgótechnikával rendelkező játékos, így egy sorral hátrébb vittem őket. Ez jól sült el, s a 93. percben kifizetődött, mert egy ilyen átlövésből szereztük meg a győzelmet Cs. Nagy Márton révén. Bár végig mentünk becsülettel, de összességében az elvártak alatt teljesítettünk. A csapat erősségét jelzi így is, hogy megvertünk egy, az alapszakaszban előttünk végző együttest, amiért gratulálok a fiúknak! Kijött a ligetnyi különbség… Megelégedve nem lehetünk, de elindultunk az altalunk kijelölt úton…”

U16:

Vác VLSE–Kaposvári Rákóczi BFLA 2–1 (1–1)
Vác: Balogh D. – Filip B., Tóth N., Marosi L., Mókus B. – Ceglédi K., Sós R. (Tar M.), Holdas J. – Csölle P. (Farkas B.), Kocsis T. (Fürdős R.), Szunter M. (Kádár-Gál N.).
Gólszerző: Kocsis Tibor (11.), Szunter Martin (47.), ill. Németh Máté (24.)

Kovács Péter edző értékelése:

Az első 20 percben kifejezetten gyorsan, jól és tetszetősen játszottunk, ekkor Kocsis Tibi révén a vezetést is sikerült megszerezni. A rúgott gólunk után lehetőségeink voltak az előny növelésére is, de egy védelmi megingás után a Kaposvár egyenlíteni tudott. A félidő második részében már inkább a vendégek akarata érvényesült, de itt is, ott is akadtak gólszerzési lehetőségek – jó iramú volt a találkozó.
A második félidő elején ismét átvettük a vezetést, Szunter Martin egy szöglet utáni kipattanó labdát bombázott a 16-os előteréből a kapuba. A mérkőzés irama továbbra is igen magas volt, mindkét csapat próbálta a támadásait hatékonyabbá tenni. Kicsit kapkodva játszottunk, így az ellenfél sok "ingyen" labdát kapott, amelyből veszélyes lehetőségeket teremtett a kapunk előtt. A kontratámadásainkban már kevés volt az átütőerő, a cserék nem tudtak lendíteni a játékunkon és picit el is fáradt a csapat a mérkőzés végére. Szerencsére védőink és kapusunk sokszor hárítottak veszélyes helyzetekben és a kapufa is velünk volt, így értékes 3 pontot sikerült szerezni. Gratulálok a Srácoknak, nagy melót tettek bele a mérkőzésbe!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK