U17-es csapatunk nagyot küzdött, de alulmaradt Kaposváron 2021 február 27Általános 783

Szabados Tamás együttese 4–2-re kikapott a Kaposvári Rákóczi BFLA otthonában.

U17:

Kaposvári Rákóczi BFLA–Vác VLSEKaposvári Rákóczi BFLA 4–2 (2–1)
Vác:
Flamich – Rusvay B. (Horváth), Makkos (Marosi), Balogh, Varga I. – Heinczinger (Kádár-Gál), Bartha, Kollarik, Szunyog – Cs. Nagy, Varga L.
Gólszerző: Varga László, Szunyog György

Szabados Tamás edző értékelése:

Sajnos kezd unalmassá válni, hogy az egész felkészülés alatt nem volt betegem, erre elkezdődik a tavaszi szezon, és máris csak 13 játékossal tudunk Kaposvárra elmenni, amiből meccs előtt egyikük jelezte, hogy nincs jól, majd a mérkőzés alatt még két játékos... Az egy szem kapusom is sérülten vállalta a játékot, ami sajnos az első két gólnál nagyon meglátszott.
Mindezek ellenére jól kezdtük a találkozót, egy szép támadás végén vezetést szereztünk, majd jött még két nagy helyzet, amelyben rossz döntéseket hoztunk – ha ezekből meg egy gólt szereztünk volna, biztosan nem kapunk ki. Sajnos óriási egyéni hiba után a semmiből kaptuk az egyenlítő gólt, majd nem sokkal később a másik, mosolyogtató gólt, amiért nem tudom elmarasztalni kapusomat, mert tudtuk, hogy nem nagyon tud vetődni a sérülése miatt. Ettől függetlenül demoralizáló volt, hogy domináltunk és mégis hátrányba kerültünk rövid idő alatt.
A második félidőben egy szabadrúgás-variációból rosszul jöttünk ki, amelynek végén megkaptuk a harmadik találatot. A becsületünkre legyen mondva, hogy a második gólunkat elértük ezután, így mindent egy lapra feltéve mentünk az egyenlítésért, de hátul kinyíltunk és megkaptuk a negyedik találatot. Összességében nem néztünk ki rosszul; nem elég, hogy nagypályán – ráadásul füvesen – játszottunk, hanem játékosaim nagy erőket is mozgósítottak, de sajnos most túl sok összetevő volt, amit jelen helyzetünkben nem bírtunk el. Nem háborút, hanem csatát veszítettünk, így felemelt fejjel várjuk, hogy javítsunk és bizakodunk, hogy mihamarabb átmegy a csapaton ez a „maródiság.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK