U17-es csapatunk két siker mellett két döntetlennel rajtolt 2022 szeptember 24Általános 375

Greff Ádám együttese is jól kezdte a bajnokságát, de a csapatra már ma újabb erőpróba vár a Sajóvölgye Focisuli ellen.

Jól sikerült a nyári felkészülésünk, a tavalyi csapat egyben maradt, két játékos csatlakozott hozzánk, így 23-as kerettel (huszonkét 2006-os + egy 2007-es játékos) vágtunk neki a bajnoki szezonnak.
Két győzelemmel kezdtünk, az első fordulóban hazai pályán 3–2-es sikert arattunk a DEAC ellen, majd idegenben 2–0-s győzelmet értünk el a Szolnok otthonában. Ezt követően kissé megtorpantunk, hiszen két 1–1-es döntetlen következett, otthon a REAC, majd idegenben az Ikarus ellen.
A legjobb teljesítményt Szolnokon nyújtotta a csapatom, végig kézben tartottuk a mérkőzést, akár nagyobb arányban is győzhettünk volna. Az utolsó két meccsen sajnos eléggé hullámzó volt a teljesítményünk, ami megbosszulta magát, hiszen "csak" döntetleneket értünk el.
A jövőben kicsit érettebben kell játszanunk, ha oda akarunk érni a dobogó közelébe! Tanulnunk kell a hibáinkból, a következő mérkőzéseken kiegyensúlyozottabb játékra lesz szükségünk, hogy kevesebbszer kerüljünk hullámvölgybe, illetve ezek az időleges visszaesések ne eredményezzenek gólt az ellenfeleink számára.

Következő mérkőzésünk:

4. forduló: 2022. szept. 24., 12.00: Vác VLSE–Sajóvölgye Focisuli, Stadion fű II.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK