U16-os csapatunk két góllal kikapott a Monortól 2023 december 05Általános 313

Nagy Gábor együttese idegenben szenvedett 2–0-s vereséget.

U16:

MONORI SE–VÁC VLSE 2–0 (1–0)
Vác:
Buzás Zolta – Gubik Milán, Jakobszen Dávid, Bugyinszki Maxim, Medvegy Kornél – Kindricz Máté, Forrai Levente, Rácz Bendegúz – Jakus Mendel, Deskó Gyula, Lukács Bánk. Cserék: Pribelszki Máté, Péteri Vince, Galba Zsombor, Turcsányi Gergő, Herczeg Balázs

Nagy Gábor edző értékelése:

„Az időjárás ismét nem kedvezett a focinak... jó nagy szélben kellett lejátszanunk ezt a mérkőzést. Sajnos mi kezdtünk a széllel szemben és ez nagyon meg is határozta a mérkőzés menetét... szinte csak a mi térfelünkön zajlott a játék, de amikor át tudtunk menni az ellenfél térfelére, akkor azért sikerült veszélyt okozni, azonban a lehetőségek kimaradtak. A második félidőben minket segített a szél, de sajnos ezt nem tudtuk kihasználni, elhibáztuk a nagy lehetőségeinket, az ellenfél viszont nem, így összességében megérdemelt győzelmet arattak. De, ami a legbosszantóbb, hogy keménységben, agresszivitásban és küzdeni tudásban sajnos ismét alulmaradtunk!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK