U16-os csapatunk győzelemmel kezdte a tavaszt 2024 március 05Általános 356

Nagy Gábor együttese 4–1-re győzött a MVSC Miskolc vendégeként a DVTK edzőközpontjában.

U16:

MVSC-MISKOLC–VÁC VLSE 1–4 (1–2)
Vác:
Buzás Zolta – Medvegy Kornél, Gubik Milán, Bugyinszki Maxim, Mrázik Botond – Kindricz Máté, Rácz Bendegúz, Kürtös Ákos – Lukács Bánk, Deskó Gyula, Forrai Levente. Cserék: Péteri Vince, Jakus Mendel, Galba Zsombor
Gólszerzőink: Lukács Bánk (3), Deskó Gyula

Nagy Gábor vezetőedző értékelése:

„Tökéletes körülmények között (a DVTK edzőközpontban) játszottuk le az első tavaszi bajnoki mérkőzésünket. A végeredmény sima győzelmet tükröz, de korántsem volt az. Nagyon sok hibát – technikai, illetve taktikai – vétettünk, és csak a szerencsének és az ellenfélnek köszönhetjük, hogy nem lettek ezek megbüntetve. A csapatunk erejét mutatja, hogy még ilyen sok hibával tarkított meccsen is nyerni tudtunk és ez nagyon fontos! Bízom benne, hogy ez most csak idény eleji forma volt, és a következő meccsen, hazai pályán már jobb teljesítményre leszünk képesek az UDSE ellen.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK