U15-ös csapatunk megszerezte első tavaszi pontját! 2022 március 29Általános 458

Balogh Csaba együttese két vereség után a Kecskemét otthonában 1–1-s döntetlent ért el.

U15-ös csapatunk megszerezte első tavaszi pontját a Kecskemét otthonában! Együttesünk egyébként két vereséggel kezdte a tavaszt – Balogh Csaba edző szerint a Mezőkövesd elleni meccs értékelhetetlen volt, mivel az első kapott gól után gyakorlatilag feladtuk a mérkőzést, ezért is súlyos vereség (1–6) lett a vége. Bár utána a Miskolc ellen egész jól játszottunk, de a fizikális különbségeket nem tudtuk eltüntetni, hiába birtokoltuk többet a labdát, így három góllal kikaptunk (0–3). Ezután jött a Kecskemét elleni találkozó:

Kecskemét–Vác 1–1 (1–1)
Vác: Búzás – Schaffer, Demeter, Pitz, Mikessy – Farkas G., Pető, Szklenár, Vértesi – Drozdz, Varga B. Csereként pályára lépett: Molnár B., Ónodi, Cifferszki.
Gólszerzőnk: Drozdz

Balogh Csaba, U15-ös csapatunk edzője a következőképpen értékelte a találkozót:

Rossz előjelekkel utaztunk Kecskemétre, hiszen mind az U15-ös, mind az U14-es csapat kapusa beteg lett, így az U14-es együttesünk tartalékkapusa kapott lehetőséget az egy évvel idősebbeknél és meg is oldotta a feladatát! Jó iramú mérkőzésen maximálisan helytállt a brigádunk, és remélem, hogy ez volt az a mérkőzés, mikor ráébredtek néhányan arra, hogy ha mentálisan topon vannak, akkor ilyen játékot is tudnak produkálni!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK