U15-ös csapatunk kikapott a Grund FC-től 2023 november 13Általános 314

Kovács Péter együttese 1–0-ra alulmaradt, mivel nem volt hatékony a támadójátéka.

U15:

Grund FC–Vác VLSE 1–0 (0–0)
Vác: Pesti Viktor (Bédi Levente) – Graf Zalán, Greff Levente, Turcsányi Gergő, Jakab Noel – Sirkó Márk, Csákvári Márton, Herczeg Balázs – Kiss Benjámin (Schlenk Botond), Berkestein Sebastian, Kocsis András (Beszteri Bertalan).

Kovács Péter edző értékelése:

„A hazai csapat többet birtokolta a labdát és tudatosabban is játszott, mint a mi csapatunk. Veszélyesebbek voltak a kapu előtt és többször is kerültek gólhelyzetbe, Bédi Levente még 11-est is hárított. Sajnos a támadójátékunk ma eléggé harmatosra sikeredett, ezért nagyon kevés lehetőségünk adódott a gólszerzésre. A mérkőzés végéig így is meccsben maradtunk, de ez elsősorban a srácok küzdeni tudásának és a védőjátékuknak köszönhető, ami dicséretes. Ez ma sajnos még a pontszerzésre sem volt elég. Ezen a héten kettő mérkőzésünk lesz, remélem sikerélménnyekkel gazdagodnak majd a srácok!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK