U15-ös csapatunk drámai hajrá után nem jutott tovább 2021 június 14Általános 817

Greff Ádám együttese a dunaföldvári Holler UNFC otthonában kétszer is a hosszabbításban kapott gólt a rájátszás 2. fordulójában.

U15:

06. 13. szombat, Dunaföldvár

Rájátszás: 2. forduló

Holler UNFC–Vác VLSE 3–2 (0–2, 2–2) – hosszabbítás után
Vác: Makrai Botond – Kiss Marcell, Bottó Bence, Szresen Dávid, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Szandai Patrik, Kovács Zsombor, Szabó Botond. Csereként pályára lépett: Oláh Dávid, Beszteri Mór, Csengődi Péter, Mátrai Tamás, Földi Zsombor, Együd Barnabás, Madaras Ákos
Gólszerzőink: Kovács Balázs, Szandai Patrik

Greff Ádám edző értékelése:

Megéltem pár vereséget játékosként és edzőként is, de ez valószínűleg Top 3-as. Az első félidőben lefociztuk az ellenfelet, simán vezettünk 2–0-ra. A második félidőben orkán erejű szembeszél volt, ami eléggé megzavart minket, ráadásul a kapusom megsérült, le kell cserélnem. Már a hosszabbításban jártunk, amikor egy szöglet után öngóllal egyenlített az ellenfél, így lett 2-2, még közepet sem tudtunk kezdeni. A hosszabbítás hosszabbításából aztán már csak pár másodperc volt hátra és következtek volna a 11-esek, de gólt kapunk, ismét még közepet sem tudunk kezdeni, így kiestünk, pontosabban nem jutottunk tovább. Óriási szomorúság és csalódottság lett úrrá rajtunk. Aki kint volt, láthatta, hogy nem a jobbik csapat jutott tovább, de ilyen a sport, tudnunk kell emelt fővel veszíteni! Gratulálunk az ellenfélnek a továbbjutáshoz! Sok sikert kívánunk nekik a Kecskemét ellen! Csütörtökön az évzárónkon a játékosaim megkapják a bajnoki ezüstérmeket.
Gratulálok CSAPATOMNAK az egész éves teljesítményéhez és a hozzáállásához!!! Hosszú szezon volt, pihenünk egyet, hogy júliusban újult erővel belevágjunk a következő kalandba. Hajrá Vác!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK