U14-es csapatunk nehéz ellenfelek ellen vereségekkel kezdte a bajnokságot 2023 szeptember 13Általános 433

U14-as együttesünk új edzője, Greff Ádám részletesen értékelte a felkészülést és a bajnokság első meccseiről is szót ejtett!

„A nyáron nagy átalakuláson ment át az U14-es korosztály, hiszen az augusztus végére kialakuló 20 fős keretből 10-en újonnan igazolt játékosok, ráadásul személyemben új edzővel kellett megismerkedniük.
Július 24-én kezdtük a közös munkát, a 6 hetes felkészülés alatt heti 4-5 edzés és 7 edzőmérkőzést is volt.
A megismerkedést és a csapattá alakulás folyamatát jól segítette az 5 napos kemencei edzőtábor augusztus 21–25. között, amelyet az Egyesület biztosított számunkra ingyenesen. A hat edzés és egy nemzetközi mérkőzés (Sahy) mellett jutott idő az összecsiszolódásra és szórakozásra is (kirándulás kisvasúttal, strandolás, asztalitenisz, biliárd). Nagyon hasznos volt ez a pár közösen eltöltött nap és a srácok is jól érezték magukat!
Ebben az időszakban a játékosok jól és lelkesen dolgoztak, de úgy érzem, még kell egy kis idő, amíg mindenki megtalálja a megfelelő helyét a csapatban, kialakulnak a szerepek, posztok, a játékstílus. A 8+1-es bajnokság után mindig nagy változás a teljes pálya 10+1-ben, méghozzá a megnövekedett tér, az új posztok és az új játékrendszer miatt.
A sorsolás nem sikerült a legideálisabbra, hiszen az első két fordulóban a bajnokság talán legerősebb csapataival csaphattunk össze. Én is kíváncsian vártam, hogy hol tartunk a végső győzelemre is esélyes csapatokhoz képest. A küzdeni akarással és a hozzáállással meg voltam elégedve, de azért látni lehetett, hogy van lemaradásunk taktikai és technikai téren egyaránt. A két vereség egyelőre a realitást tükrözi, de az arányát a játék összképe alapján kicsit túlzónak érezem. Némi rutinnal és nagyobb koncentrációval szorosabbá is tehettük volna az eredményt.
A srácok vevők a munkára, szeretnek edzeni, így nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a játék minden elemében mihamarabb előre lépjünk!"

1. forduló

Újpest FC–Vác VLSE 7–3 (3–2)
Gólszerzőnk: Pápa Roland (3)

2. forduló

Vác VLSE–Mészőly FSE 0–3 (0–2)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK