U14-es csapatunk négyet vágott a Budai FC-nek 2021 március 01Általános 839

Nagy Gábor edző együttese remekül játszott első tavaszi bajnokiján, amely egyébként rangadó volt.

U14:

BUDAI FC–VÁC VLSE 1–4 (0–2)

Vác: Rási Zalán – Schäffer Sándor, Farkas Gergő, Pitz Olivér – Madai András, Ormándi Zalán, Cserni Ákos, Molnár Bence, Ónodi Csongor – Mikesy Gellért, Együd Barnabás. Csereként pályára lépett: Nagy Zalán, Nagy Titusz, Drozdz Dominik
Gólszerzőink: Cserni Ákos (2), Együd Barnabás, Madai András

Nagy Gábor edző értékelése:

„Az első tavaszi fordulót rögtön egy rangadóval kezdtük. Az első 15–20 percben nagyon ideges, kapkodó és pontatlan volt a játékunk, de szerencsére nagy hiba nélkül átvészeltük ezt az időszakot. Majd a 22. percben egy szép labdaszerzés után Cserni Ákos szerzett egy gólt (távoli lövésből), és ez megnyugtatta a csapatot. Ezután már minden rendben volt és helyenként nagyon jól és tetszetősen is játszottunk. Az ellenfelünk főleg pontrúgások (szabadrúgások, oldalszabadrúgások) után tudott csak veszélyeztetni. A második gólunkra minden hozzáértő „csettinthetett", mert igazán szépre sikeredett! Amit Cserni Ákos és Molnár Bence csinált a gól előtt, abban benne volt a labdarúgás igazi szépsége. A gólszerző Együd Barni csak feltette az i-re a pontot! A harmadik gólunk egy jogosan megítélt büntetőből született, amit Madai Andris nagyon higgadtan értékesített. A negyedik találatunk pedig egy szép labdaszerzés és egy tökéletes indítás után kialakított ziccerből alakult ki – a kiugró Cserni Ákos eltolta a labdát a kifutó kapus mellett és az üres kapuba gurított. Gratulálok a srácoknak! Reméljük, hogy ez a győzelem megadta az alaphangot a sikeres tavaszi folytatásra!"

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK