U14-es csapatunk mellett U15-ös együttesünk is pályára lépett a hétvégén, a SZAC otthonába 2020 december 08Általános 726

U15:1908 SZAC BUDAPEST–VÁC VLSE U15 3–2 (2–1)

Vác: Makrai Botond – Szresen Dávid, Bottó Bence, Beszteri Mór, Vén Boldizsár – Szenvedi Zsombor, Vén Áron, Kovács Balázs – Madaras Ákos, Csengődi Péter, Szandai Patrik. Csereként pályára lépett: Pogány Kende, Kovács Zsombor, Földi Zsombor, Mátrai Tamás, Kosdi Bálint
Váci gólszerző: Bottó Bence, Horváth (öngól)
Greff Ádám edző értékelése:
„A betegségek és a kéthetes kényszerszünet (két bajnokit kellett elhalasztani) sajnos nem jött nekünk jókor, hiszen előtte 9 mérkőzést nyertünk zsinórban és jó formában voltunk. Ráadásul ellenfelünk folyamatosan játékban tudott maradni.
Számítottam rá, hogy nem ez lesz életünk mérkőzése, de arra nem, hogy a szezon leggyengébb játékát fogjuk nyújtani. Tetézve a problémákat, mindhárom kapott gólunk előtt olyan egyéni hibákat vétettünk, amik még egy U8-as mérkőzésen is elfogadhatatlanok – egy nappal megelőzve a Mikulást, konkrétan ajándékoztunk három gólt az amúgy is jó erőkből álló ellenfelünknek. Még így is adódott a mérkőzés vége felé egy nagy lehetőségünk az egyenlítésre, de reálisan nézve a mérkőzést, ezen a napon nem érdemeltünk pontot.”
(Archív fotó)
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK