U14-es csapatunk kiütötte a Barca Academyt 2021 május 25Általános 1072

Nagy Gábor együttese ötletes és remek támadójákénak köszönhetően 8–1-re győzött.

U14:

VÁC VLSE–BARCA ACADEMY 8–1 (4–1)
Vác:
Rási Zalán – Schäffer Sándor, Farkas Gergő, Pitz Olivér, Mikesy Gellért – Jakobszen Dávid, Madai András, Pető Zsombor – Ónodi Csongor, Drozdz Dominik, Lukács Bánk. Csereként pályára lépett: Molnár Bence, Szklenár Koppány, Nagy Titusz, Cifferszky Ákos, Ormándi Zalán
Gólszerzőink: Jakobszen Dávid (3), Lukács Bánk, Szklenár Koppány, Farkas Gergő, Madai András, Cifferszky Ákos

Nagy Gábor edző értékelése:

„Nagyon jól kezdtük a mai mérkőzést, már az első percben megszereztük a vezetést. Utána is nagyon jól és ötletesen játszottunk. Az ellenfelünknek 4–0 után sikerült szépíteni, és ez visszahozta a hitüket, így az első félidő vége és a második félidő eleje egy kicsit döcögősre sikeredett. Ebben az időszakban egy kicsit "megállt" a játékunk, sokat hibáztunk, de az ötödik gólunk végleg elvette a lelkes és ügyes játékosokból álló ellenfelünk harci kedvét. Onnantól már csak a további góljaink száma volt kérdéses. A mai napon minden játékos jó teljesítményt nyújtott, de külön kiemelném a három U13-as "kölcsönjátékosunkat" (Jakobszen Dávid, Lukács Bánk, Szklenár Koppány), akik mindhárman gólt is szereztek és nagyon jó teljesítményt nyújtottak! Jakobszen Dávid a 3 nagyon szép góljával és a kiemelkedő játékával ma a mezőny legjobbja volt. De, mindenki jó hozzáállással és jó mentalitással állt a mérkőzéshez, amit jó támadójátékkal sikerült nagyon simán megnyernünk. Robogunk tovább az ezüstérem felé..."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK