U14-es csapatunk három góllal verte meg a Budai FC-t 2022 április 04Általános 999

Nagy Gábor együttese Lukács Bánk mesterhármasának köszönhetően fölényesen győzött!

U14:

VÁC VLSE–BUDAI FC 3–0 (3–0)
VÁC
: Majer Botond – Péteri Vince, Bugyinszki Maxim, Gubik Milán, Réti Bálint – Marinovszky Tamás, Kindricz Máté, Rácz Bendegúz – Lázián Tamás, Lukács Bánk, Forrai Levente. Csereként pályára lépett: Buzás Zolta, Vass László, Medvegy Kornél, Varsi Zalán, Bajkó Levente
Gólszerző: Lukács Bánk (3)

Nagy Gábor, U14-es csapatunk edzőjének értékelése:

A mai mérkőzést egy "BUDAI SPECIALISTA" remek teljesítményével sikerült megnyernünk! Ebben a szezonban ugyanis ősszel 21-re, és most 30-ra győztük le a jó erőkből álló ellenfelünket, és mind az 5 gólunkat Lukács Bánk lőtte!!! Természetesen nem csak az ő jó játéka miatt nyertünk, mert az egész CSAPAT szenzációs teljesítményt nyújtott ma! Az első félidőben szinte hiba nélkül játszottunk, a támadójátékunk kreatív és ötletes volt. Hátul a védőink teljesen kikapcsolták a játékból az ellenfél gólkirályjelölt támadóját! Nagyszerű teljesítményt nyújtottak! A második félidőben volt egy 1015 perces periódus, amikor az ellenfél megpróbált szépíteni és minden erőtartalékot mozgósítottak, ekkor elővettük a szívünket, az akarásunkat és elhárítottuk a veszélyt. A mérkőzés vége pedig újra a miénk volt! Összességében szuper játékkal és hozzáállással nagyon fontos győzelmet arattunk ma! Le a kalappal a srácok előtt! GRATULÁLOK A CSAPATNAK!!!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK