U14-es csapatunk az Újpest FC-től kapott ki 2022 október 24Általános 399

Kovács Péter együttese küzdött, hajtott becsülettel, de nem tudott pontot szerezni.

U14:

Vác VLSE–Újpest FC 0–5 (0–2)
Vác: Csikós Levente – Fejes András, Greff Levente, Turcsányi Gergő, Jakab Noel – Karaba Kevin, Bak Mátyás, Csákvári Márton – Kiss Benjámin, Berkenstein Sebastian, Graf Zalán. Csereként pályára lépett: Pesti Viktor, Heller Benjámin, Kocsis András, Schlenk Botond.

Kovács Péter edző értékelése:

A hétvégi mérkőzésünkön egy jobb csapat ellen kellett pályára lépnie a srácoknak. Az utóbbi mérkőzéseinkhez képest kicsi bátortalanabb volt a játék és fáradtabbnak is tűntek a fiúk, sok volt a beteg és a sérült is a csapaton belül. Az első félidőben kevesebbet mertünk passzolni és túl sok volt az elrúgott labda, igaz, az Újpest be is szorított minket a kapunk elé. A második félidőben már jobban működött a passzjátékunk, kicsivel talán jobban is játszottunk, de érthető módon erővel már kevésbé bírták a srácok. Küzdöttek, hajtottak becsülettel, az akaraterővel sem volt probléma, ha kellett, csúsztak-másztak a labdákért, csak ma a játékból volt kevesebb. Az ellenfél magasabb minőséget képviselt, így megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Semmi probléma nincs, ma egy tapasztalattal lettünk gazdagabbak és folytatjuk a munkát, ahogy eddig is tettük. Ez még mindig az én csapatom, büszke vagyok rájuk most is!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK