U14-es csapatunk a Dunakeszit legyőzte, az Újpesttől kikapott 2024 május 10Általános 484

Greff Ádám vezetőedző értékelésében a focistasorsról is szót ejtett!

U14, Felsőházi rájátszás:

11. forduló: Újpest FC–Vác VLSE 3–2 (2–2)

12. forduló: Vác VLSE–Dunakeszi 3–2 (1–0)

Greff Ádám edző értékelése:

„Négy nap alatt két nagyon jó csapat ellen játszottunk kemény és rendkívül izgalmas meccset.
Az Újpest ellen már 2–0-ra is vezettünk, de sajnos volt egy rossz periódusunk és megfordították az eredményt; a végén még egyenlíthettünk volna, de nem sikerült gólra váltani a nagy helyzetet. A Dunakeszi ellen nagyon taktikusan és fegyelmezetten játszottunk, jól gazdálkodtunk a lehetőségeinkkel, és értékes három pontot szereztünk.
Hogy milyen is tud lenni a focistasors?
A mindkét meccsen csereként pályára lépő Sándor Máté (aki egyébként még U13-as játékos!) fejében maradt az Újpest elleni egyenlítésünk, mert hatalmasat védett az ellenfél kapusa. A Dunakeszi ellen aztán két nagyszerű egyéni villanás után góljaival eldöntötte a javunkra a mérkőzést!
Külön köszönet a lelkes szurkolótáborunknak, akik az U15-ös csapatunkból verbuválódtak és a szemerkélő esőben végigénekelték, illetve szurkolták a mérkőzést, nagyon jó hangulatot teremtve átsegítettek minket a nehezebb időszakokon."

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK