U-17 győzelmével listavezető, U-19 nem várt vereség 2018 augusztus 20Általános 445

U-17 győzelmével listavezető U-19 nem várt vereség Szombaton hazai pályán fogadtuk a  Soroksárt...

U-17 győzelmével listavezető
U-19 nem várt vereség

Szombaton hazai pályán fogadtuk a  Soroksárt SC-t. 

U-17  Vác VLSE – Soroksár SC 3:0 (1:0)

Az első mérkőzést az U-17 vívta. Jó iramú mérkőzésen Kakuk Erik góljával fordultunk. A második félidő is férfias küzdelmet hozott.  Minden csapatrészben jobbnak bizonyultunk, de az ellenfél  sem adta fel.  Támadtak, küzdöttek az egyenlítésért. Juhász és Szunács góljai azonban lezárták a mérkőzést. Megérdemelt győzelem született.
Vác VLSE: Szaszovki, Bálint  (Balogh), Márkus (Poholányi), Nagy, Juhász, Szunács, Vén B, Kakuk, Török, Kovács (Tréfás), Csipkés, Ráduly (Gózon), Kecskés
Csere: Tóth
Góllövők: Kakuk, Juhász, Szunács
Edző: Balogh Csaba

U-19
U-17  Vác VLSE – Soroksár SC 0:2 (0:0)

Jól kezdtük a mérkőzést, sokat passzoltunk, birtokoltuk a labdát. Szentesi, majd Néma a kapussal állat szembe, de kihagyták a ziccert. Ezzel akár el is dönthettük volna a mérkőzést. A  második félidőben is voltak lehetőségeink, de elpuskáztuk ezeket. Ahogy lenni szokott, a sok kimaradt helyzet megbosszulta magát és az ellenfél szerzett vezetést. A góltól megzavarodtunk, pontatlanok, ütemtelenek voltunk. Kispéter a 77. percben ismét betalált és eldöntötte a mérkőzést.
Vác VLSE:  Persel, Ruda, Nagy, Pusztai (Szenecei), Tóth, Wiedermann, Szentesi (Kádár), Varga, Lukács, Néma, Gálos (Schenk),
Csere: Fehér
Edző: Kovács Péter

Az U-17-nek gratulálunk !
Az U-19-nek javítani kell !

Hajrá Vác !

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK