Tragikusan alakult a Biatorbágy elleni mérkőzés 2022 szeptember 19Általános 1006

Ma, 17:00-kor a Stadionban gyertyagyújtással emlékezünk a második félidő során tragikus hirtelenséggel elhunyt szurkolónkra, Győri Ferencre.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 5. FORDULÓ

Vác VLSE–Viadukt Biatorbágy 1–1 (1–1) – félbeszakadt a 69. percben
Vác
. Vezette: Rizk A. (Berki A., Kara P.)
VÁC: Flamich – Schmid (Rusvay B., a szünetben), Kovács D., Hegedűs Cs., Makkos – Nagy Z., Heinczinger, Török N. (Cs. Nagy, 57.), Sorecz – Konkoly, Vén B. Vezetőedző: Szalai Attila
BIATORBÁGY: Lipők B. – Fehér-Kaplár, Szeleczky (Mérei, 57.), Márki, Kinyik – Horváth Á., Vajda D., Hajagos (Fröhlich, 67.), Miskei M. – Tóth R., Zachán (Orbán M., a szünetben). Vezetőedző: Tajti József
Gólszerző: Konkoly (4.), ill. Töth R. (5.)

Csapatunk szombaton délelőtt 10 órától a Biatorbágy együttesét fogadta, de a találkozó sajnos nem az eredményről és a játékról marad emlékezetes. A 4. percben Konkoly Leon góljával vezetést szereztünk, de az ellenfél egy perccel később Tóth Richárd révén kiegyenlített. A találkozó már a második félidejében tartott, amikor szurkolónk, Győri Ferenc rosszul lett a lelátón. A játékvezető félbeszakította a mérkőzést, nem sokkal később mentő, majd mentőhelikopter érkezett a váci stadionba. Technikai vezetőnk, Sziebig Nikoletta, illetve gyúrónk, Rojkovics Richárd mindent megtettek, azonban minden segítségük ellenére Győri Ferenc életét sajnos nem sikerült megmenteni, az újraélesztés nem volt sikeres. A meccs természetesen nem folytatódott, további sorsáról (újrajátszás, folytatás, vagy az 1–1-es állás véglegesítése) a PMLSZ dönt majd.

A Vác VLSE felnőtt csapata, edzői, technikai vezetője és az elnökség őszinte részvétét fejezi ki szurkolónk, Győri Ferenc családjának! Ma, 17:00-kor a Stadionban gyertyagyújtással emlékezünk tragikus hirtelenséggel elhunyt szurkolónkra.
Szeretnénk megkérni Önöket, hogy a megemlékezésen sem fotót, sem videófelvételt ne készítsenek! Külön kérjük a médiát, hogy ne tudósítson az eseményről, tartsa tiszteletben a Család kérését!

Szalai Attila: – Az eredmény és a mérkőzés most nem számít, búcsúzunk Feri bácsitól. Az egész csapat ismerte Őt, törzsszurkolónk volt. Minden edzésen, minden mérkőzésen itt volt velünk. Döbbenet és szomorúság van a csapatban. Isten veled Feri bácsi!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK