Szoros vereségekkel nyitotta a tavaszi szezont U17-es csapatunk 2022 február 28Általános 543

Kovács Péter együttese a Kaposvár BFLA-tól és a Budai FC-től is 2–1-re kapott ki, pedig legalább a döntetlent megérdemelte volna.

Tavaszi rájátszás, 1. forduló:

U17:

Kaposvár BFLA–Vác VLSE 2–1 (0–1)
Vác: Balogh D. – Tar, Tóth N. (Bottó), Marosi, Magos (Mókus) - Filip, Ceglédi, Kovács B. – Csölle (Szresen), Kádár-Gál (Geschitz), Kocsis.
Góllövőnk: Csölle Patrik

Kovács Péter edző értékelése:

Az első negyedórában kicsit nehezen vettük fel a mérkőzés ritmusát, a hazaiaknak volt több lehetősége, a kapufát is eltalálták. A félidő második felében már nekünk voltak komoly gólszerzési esélyeink – Kocsis és Ceglédi is kapufát lőtt –, sőt, a szünet előtt Csölle révén a vezetést is megszereztük. Egy balszerencsés ütközés után viszont két védőt is kellett a szünetben cserélni, így felborult egy kicsit a védekezésünk. A második félidőben már a Kaposvár irányította a mérkőzést, többet volt náluk a labda, már csak kontratámadásokat tudtunk jórészt vezetni. Egy oldalszabadrúgás után ki is egyenlítettek a hazaiak, sőt, tíz percre rá a vezetést is átvették egy ellentámadás után. A hátralévő időben a srácok mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de sajnos ma pont nélkül maradtunk. Az összkép alapján talán egy pontot megérdemeltünk volna, de játékban mindenképpen léptünk egyet előre.”

Tavaszi rájátszás, 2. forduló:

Vác VLSE–Budai FC 1–2 (1–1)
Vác: Balogh D. – Tar, Bottó (Mókus), Marosi, Magos – Filip (Farkas B.), Ceglédi, Kovács B. – Csölle, Kádár-Gál (Holdas), Kocsis.
Góllövőnk: Marosi László

Kovács Péter edző értékelése:

Az ellenfelet ismerve tudtuk, hogy keresik a párharcokat és felvállalják az agresszív játékot. A mérkőzés elején be is nyomtak minket a kapunk elé, viszont a vezetést nekünk sikerült megszerezni egy szöglet utáni Marosi-fejessel, gyönyörűen elvégzett kombináció volt. Sajnos hamar kiegyenlített a Budai, egy oldalszabadrúgás után Balogh védett bravúrral, de a kipattanóra csak a vendégjátékos érkezett és lőtt a hálóba. Ezután kiegyenlített lett a találkozó, kisebb-nagyobb lehetőségek akadtak mindkét oldalon, de gól már nem esett a félidő előtt. A második játékrészben már harcosabban és főleg jobban játszottunk, nemcsak az első félidőben mutatottnál, hanem a Budainál is. A vezetést viszont a vendégek szerezték meg egy egyéni akció után. A Budai középpályása a félpályától vezette végig a labdát a kapunkig, majd be is talált. Sajnos nem sikerült idejében megállítani, leütközni őt, elég nagy védekezési hiba volt.
Fél óra még maradt az egyenlítésre és a srácok mindent meg is tettek ezért. Rengeteg veszélyes akciót vezettünk és sokat lőttünk kapura, de nem volt elég átütőerő a befejezéseknél, így megint pont nélkül zártuk a találkozót. A második játékrészben sokkal többet tettek a srácot a jó eredményért, mint az elsőben. Játékban és főleg a helyzetek kialakításában a vendégek fölé nőttünk, de természetesen a futballt még mindig gólra játsszák. A befejezéseknél kell sokkal jobban koncentrálni és higgadtabbnak lenni a kapu előtt. Minden elismerés a csapaté, sokat tettek a srácok a mérkőzés megnyeréséért, egy pontot megérdemeltünk volna. De megyünk tovább előre...nem hátra!”

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK