Szombaton újabb hazai meccsen a Kenesei Krisztiánt foglalkoztató CSO-KI-t fogadjuk 2023 október 13Általános 476

A Pest megyei I. osztály 10. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a CSO-KI Sport együttesét látja vendégül felnőtt csapatunk a váci stadionban, a második hazai siker reményében.

Egy héttel ezelőtt az újonc Perbál ellen végre megszereztük első hazai győzelmünket (1–0) a bajnokságban, így kissé fellélegezhettünk. A sikerrel megelőztük szombati ellenfelünket, a szintén újonc CSO-KI Sport együttesét, amely legutóbb a Veresegyház ellen játszott 1–1-es döntetlent, így a mieink 10 ponttal a 11. helyen állnak, míg a CSO-KI – szintén 10 ponttal – a 12. pozícióban állomásozik.

Ennek ellenére nem szabad félvállról venni őket, hiszen újoncként jól teljesítenek, csak kétszer kaptak ki és keretükben olyan játékosok szerepelnek, mint például a többszörös magyar válogatott és NB I-es bajnok futballista, a 47 éves Kenesei Krisztián, aki ellen talán még jelenlegi vezetőedzőnk, Kovács Péter és technikai vezetőnk, Sándor Tamás is játszott a 90-es évek végén.

Keretünkből a tartósan maródi Ligetfalvi Dávid bajlódik sérüléssel.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, a belépés továbbra is támogatói jeggyel lehetséges, amelyet nagyon köszönünk!

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK