Szombaton délután a Pilist fogadja felnőtt csapatunk a váci stadionban 2023 április 21Általános 454

Szombaton 16:30-kor a Pilisi LK-Legenda Sport együttesét fogadja a Vác VLSE a Pest megyei I. osztály 25. fordulójában. Kovács Péter vezetőedző szerint folytatnunk kell a pontgyűjtést.

A mieink az eddigi 23 mérkőzésen 21 pontot gyűjtöttek, ezzel a 12. helyet foglaljuk el a táblázaton. Az előző három bajnokinkon 7 pontot szereztünk, elkerültünk a kieső pozícióból és ez bizakodásra adhat okot.

Szombati ellenfelünk, a Pilis 38 ponttal a 4. helyen áll úgy, hogy az előző öt mérkőzéséből négyet megnyert. Nem lesz tehát könnyű dolgunk ellenük, de folytatnunk kell a pontgyűjtést.

Jó pozícióból várjuk az utolsó 5 mérkőzésünket – ecsetelte honlapunknak Kovács Péter vezetőedző. – A Felsőpakony elleni hazai vereség után nagyon mélyről kellett felkapaszkodnia csapatunknak. A srácoknak keménynek és nagyon összeszedettnek kellett lenniük mind fizikálisan, mind lelkileg. Szeretnénk folytatni a pontgyűjtést a Pilis ellen is, hiszen a bajnokság végéig meg kell tartanunk a jelenlegi helyezésünket. Most már csak rajtunk múlik a jövő évi megye egyes tagságunk!”

Ősszel Pilisen 1–0-ra nyert a hazai csapat ellenünk.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, a belépés továbbra is ingyenes!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK