Szombaton Biatorbágyon játszik felnőtt csapatunk – önkritikusan várja a meccset Kovács Péter 2023 március 17Általános 481

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában szombaton 15 órától a Vác VLSE a Viadukt SE-Biatorbágy együtteséhez látogat az Iharosi Sportpályára.

Szombati ellenfelünk jól szerepel a bajnokságban, 27 ponttal az 5. helyen áll. Tavasszal eddig 3 győzelem mellett egy vereséget szenvedtek – legutóbb egy hete 2–1-re kaptak ki a Veresegyháztól.

A mieink 14 ponttal a 14. pozícióban állomásoznak és a múlt heti, Felsőpakony elleni hazai vereség után van lehetőség a javításra. Tudja ezt az önkritikusan nyilatkozó Kovács Péter is:

Számunkra teljesen mindegy, ki az ellenfelünk, pontot, pontokat kell szereznünk szombatonként – mutatott rá Kovács Péter vezetőedző. – A múlt heti meccset elszúrtam, bele kellett volna nyúlni a mérkőzésbe. Egyelőre a rutin hiányát a kispadról több irányítással tudjuk csak kompenzálni – ez maradt el a Felsőpakony ellen. Az én hibám volt és még egyszer ez nem fordulhat elő. A srácoké a siker, az enyém a kudarc, de ez szerintem így normális. Ha megmarad a töretlen hit és akarat, meglehet a pontszerzés bármelyik csapat, így a Biatorbágy ellen is! Hegedűs Csaba öt sárga lapja miatt eltiltását tölti, míg Hugyecz Máté sérült.”

Ősszel Vácott 1–1-s döntetlen született, gólunkat akkor a ma már Pécelen futballozó Konkoly Leon szerezte.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK