Szombaton az újonc Perbált fogadjuk hazai pályán 2023 október 07Általános 446

A Pest megyei I. osztály 9. fordulójában szombaton 15:00-tól a Vác VLSE a Perbál SC együttesét fogadja a váci stadionban.

A Felsőpakony elleni, múlt heti 4–2-es győzelem után itt az újabb erőpróba, felnőtt csapatunk szombaton 15 órától az újonc Perbál SC-t fogadja hazai pályán. A perbáliak meglepően jól kezdték a szezont, nyolc bajnokin 11 pontot szereztek, négy mérkőzés óta veretlenek, így a 6. helyen állnak. A mieink rossz sorozata a múlt héten véget ért, de 7 pontunk egyelőre csak a 13. pozícióra elég, ezért fontos lenne az újabb győzelem, már csak azért is, mert ideje lenne hazai pályán is pontokat szereznünk.

Keretünkből a tartósan maródi Ligetfalvi Dávid mellett Szabó Bence bajlódik sérüléssel, a többiek Kovács Péter vezetőedző rendelkezésére állnak.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, a belépés továbbra is támogatói jeggyel lehetséges, amelyet nagyon köszönünk!

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK