Szombaton az őszi szezon utolsó hazai meccsén a Dunaharasztit fogadjuk 2023 november 10Általános 386

Felnőtt csapatunk a Pest megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában szombaton 13 órától a Dunaharaszti MTK együttesét fogadja a váci stadionban.

A mieink jelenleg a 13. helyen állnak a tabellán, három győzelemmel, három döntetlennel és hat vereséggel 12 pontot szereztünk eddig. Az előző fordulóban a Dunavarsány elleni idegenbeli meccsünk elmaradt a pálya használhatatlansága miatt. Szombati ellenfelünk bajnokija is elmaradt a zord időjárási körülmények miatt az előző héten, ők a Perbállal játszottak volna, sőt a haraszti együttes összesen már három elhalasztott meccsel áll a tabella 3. helyén – a lejátszott tíz bajnokijukból egyébként kilencet megnyertek, míg egyszer, még az 1. fordulóban a Gödöllő vendégeként kikaptak, így összesen 27 pontjuk van.

Remek, kilencmeccses győzelmi sorozatból érkezik tehát Vácra a Dunaharaszti szombaton, így biztosan nem lesz könnyű dolgunk, de muszáj pontot, pontokat szereznünk a javításhoz, mivel hazai pályán eddig mindössze négy pontot gyűjtöttünk. Keretünkből Ligetfalvi Dávid és Török Noel sérült, míg Hegedűs Csaba és Kakuk Erik eltiltását tölti.

Mindenkit szeretettel várunk az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésre, a belépés továbbra is 700 Ft-os támogatói jeggyel lehetséges, amelyet nagyon köszönünk!

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK