Szombaton a VS Dunakeszi ellen hazai pályán javíthat felnőtt csapatunk 2023 március 24Általános 537

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 21. fordulójában a Vác VLSE szombaton 15:00-kor a több volt váci játékossal érkező VS Dunakeszit fogadja a váci stadionban.

A mieink az előző két bajnokin kikaptak (a Felsőpakony és a Biatorbágy ellen), így továbbra is 14 ponttal a 14. helyről várják a mérkőzést, míg a szombati ellenfél – egy meccsel kevesebbet játszva – 24 pontot szerezve a 9. pozícióban állomásozik. Az előző két mérkőzésüket összesen nyolc gólt szerezve nyerték meg.

Több régi ismerőst is láthatunk szombaton Dunakeszi-mezben, hiszen a keret tagjai közül Lukács Kelemen és Balázs Simon az előző szezonban még az NB III-as Vác FC-t erősítette, továbbá Kiss Róbert, Szunács Martin és Wiedermann Levente is szerepelt korábban Vácott. Egyébként van miért visszavágni, hiszen ősszel a Dunakeszi 4–0-ra győzött hazai pályán ellenünk.

Jó hír, hogy eltiltása után Hegedűs Csaba visszatérhet csapatunkba.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, a belépés továbbra is ingyenes!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK