Szombaton a Veresegyházt fogadja felnőtt csapatunk hazai pályán 2024 március 01Általános 412

A Pest megyei I. bajnokság 17. fordulójában szombaton 14 órakor a 15. helyen álló Vác VLSE a 13. pozícióban álló Veresegyházt fogadja a váci stadionban.

A két csapat között jelenleg öt pont a különbség, a mieink 12 ponttal állnak a 15. helyen, míg a Veresegyház 17 ponttal a 13. pozícióban áll. Egyik csapat sem kezdte jól a tavaszt, a mieink 1–0-ra kikaptak Biatorbágyon, míg a télen jelentősen átalakuló Veresegyház hazai pályán szenvedett 4–0-s vereséget a Perbáltól.

Mindenképpen pikáns találkozó vár ránk, hiszen télen három játékos érkezett (pontosabban tért haza) hozzánk a veresiektől: Nagy Zoltán, Vén Botond és Balogh Balázs.

A múlt heti játékhoz képest "csak" annyit kell változtatni a srácoknak, hogy sokkal élesebbnek kell lenni az ellenfél kapuja előtt – tekintett előre a mérkőzésre Kovács Péter vezetőedző. – Nyomás alatt kell tartani a veresi csapatot és minél előbb gólt kell szerezni, akkor talán mindenki megnyugszik egy kicsit. Nagyon kell a 3 pont!”

A keretből Ligetfalvi Dávid és Huber Tamás, illetve Sós Roland sérült, míg eltiltottunk nincs.

Mindenkit várunk szeretettel a mérkőzésre!!! Férfiak számára a belépés 700 Ft-os támogatói jeggyel lehetséges, míg a hölgyeknek és a 18 év alatti diákoknak ingyenes.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK