Szombaton a Tököl vendégeként lép pályára felnőtt csapatunk 2023 április 14Általános 501

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 24. fordulójában a Vác VLSE szombaton 16:00-tól a VSK Tököl otthonában játszik.

A mieink a Bugyi elleni múlt heti győzelemnek köszönhetően feljöttek a bajnokság 13. helyére, míg a Tököl egy hellyel áll jobban, a 12. pozícióban állomásoznak. A Vác VLSE-nek 18 pontja van, a tökölieknek 21, és egy váci siker esetén nemcsak beérnénk ellenfelünket, hanem meg is előznénk őket a tabellán jobb gólkülönbségünk okán. Kovács Péter vezetőedző szerint viszont nem vár ránk könnyű meccs.

A héten a szokásos menet szerint zajlottak az edzések, talán egy kicsivel volt jobb a hangulat az eddigiekhez képest – ecsetelte honlapunknak Kovács Péter. – Két-három játékos viszont kisebb sérüléssel bajlódik, így lesznek változások az elmúlt hetek kezdőcsapatához képest. A keret minden tagjára szükség van a bajnokság során, készen kell állni, amikor jön a lehetőség. A védekezést feszesen kell tartani, bárki ellen is lépünk pályára, de amikor van rá lehetőség, akkor támadni kell, mert abban is előrébb léptünk az utóbbi találkozóinkon. Nem lesz könnyű a Tököl elleni mérkőzés, de minden meccsen nyerni szeretnénk. Biztos harcos, tüzes mérkőzés lesz, remélem a srácok "fejben" is bírni fogják!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK