Szombaton a stadionban megtartotta szezonzáró összejövetelét Egyesületünk 2023 június 06Általános 578

A jó hangulatú eseményen a Vác VLSE elnöke, Iványi Károly mellett részt vett Matkovich Ilona, Vác Város polgármestere, a felnőttcsapat és az U19-es együttes játékosai, edzői, valamit az elnökségi tagok (Herédi Attila, Steidl Sándor), továbbá támogatók is.

Iványi Károly elnök kiemelte, hogy bár finanszírozási nehézségekkel kell megküzdeni, büszkék lehetünk többek között arra, hogy az utánpótlás korosztállyal kiegészülő, kiugróan fiatal gárda a felnőtt Pest megyei I. osztályú bajnokságban tavasszal nyolc mérkőzésen át tudott veretlen maradni. Mint elhangzott, a VVLSE a megszerzett TAO-támogatások mellé szponzort is keres, hogy fenntartható legyen egyesületünk működése.

Matkovich Ilona polgármester elmondta, hogy félelemmel vegyes csodálattal figyeli a Vác VLSE életét, mert tudja, hogy sokkal több forrásra lenne szükség, de az elmúlt évek nem megfelelő gazdálkodása miatt rossz lett az egyesület megítélése, ezért nehezen jut támogatáshoz. Közben pedig a fiatalok – köztük több 16-17 éves sportolóval – a felnőtt megyei bajnokságban, a tavaszi szezonban sorozatban nyolc mérkőzésen maradtak veretlenek. Matkovich hozzátette, hogy lépésről-lépésre, Iványi Károly elnök vezetésével sikerülhet majd minden nehézségen túljutni.

Az eseményen aztán értékelést tartott Kovács Péter és Burzi Attila edzők is, ezt követően pedig több díjat is kiosztottunk: Geschitz Áronnak, az U19-es korosztály gólkirályának, Ceglédi Krisztofernek, az U19-es csapatban a szezon legjobb játékosának, Vén Botondnak, aki a Pest megyei I. osztályú bajnokság házi gólkirálya lett, valamint Nagy Zoltán Gergőnek, akit a Vác VLSE legjobb játékosának választottak meg.

Az ES Tv videós összefoglalója az eseményről:

https://fb.watch/k-sEXxs8Jo/

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK