Szombaton a Sipeki István által irányított Gödöllőt fogadjuk 2023 október 28Általános 501

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában felnőtt csapatunk szombaton 13:30-tól a Gödöllői SK-t látja vendégül a váci stadionban.

A mieink négy mérkőzés óta veretlenek, két győzelem mellett két döntetlent értünk el az elmúlt hetekben. Összesen 12 pontot szereztünk eddig, amely a 11. helyhez elég, míg szombati ellenfelünk, a Gödöllő – egy meccsel kevesebbet játszva – 23 ponttal az előkelő 2. helyen áll.

A gödöllőieknél azonban bő két héttel ezelőtt egy meglepő edzőváltás történt, Molnár Zoltán helyét a volt váci labdarúgó, illetve utánpótlás-edző, Sipeki István foglalta el. Őt természetesen sokan jól ismerhetjük, köztük van Kovács Péter vezetőedző és Burzi Attila másodedző is, akik a 90-es évek végén csapattársai voltak Sipekinek Vácott, sőt, „Kokó” Siófokon is játékostársa volt „Sipinek”. A Gödöllőből továbbá jól ismerhetjük Mertse Ábelt, aki a 2021/22-es szezonban az NB III-as Vác FC tagja volt, sőt, 17 találattal gólkirályi címet szerzett.

A mieinknél az előző mérkőzésen kiállított Kakuk Eriket november 13-ig eltiltották, így a támadónak három meccset kell kihagynia, sérülés miatt pedig továbbra is Ligetfalvi Dávid hiányzik.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, a belépés továbbra is 700 Ft-os támogatói jeggyel lehetséges, amelyet nagyon köszönünk!

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK